top of page

GINOP-8.3.5-18

MXK-132 M Extruder sor beszerzése

2022. febr. 11.

Kedvezményezett neve: ROLLÓ Kft.

Projekt azonosítószáma: GINOP-8.3.5-18

Projekt címe: MXK-132 M Extruder sor beszerzése

Elszámolható összköltség: 55 000 000 Ft

Vissza térítendő támogatás összege: 49 500 000 Ft

A projekt megvalósításának időszaka: 2018.11.01-2019.03.01

 


Projekt tartalmának bemutatása


A fejlesztés eredményeként a beszerzendő géppel modernebb, a felhasznált alapanyagokból értékesebb produktumot tudunk létrehozni, növelve ezáltal versenyképességét mind a hazai, mind pedig az exportpiacokon. Az előállított termékek értékesebbek, finomabban kidolgozottak, magasabb szintű vevői igények kielégítésére képesek. termelési hatékonyságban, minőségben, volumenben erősíteni kell a jelenlegi előállítási folyamatokat.A cég a külpiac aktív szereplője ezért, olyan beruházás valósult meg, amelyek a meglévő termelési technológia hozzáadott-értéknövekedést eredményező módon fejlesztjük.

A gépsor lehetővé teszi, hogy a megnövekedett vevői igényeket a korábbi termelési körülményeinkhez képest gazdaságosabban és kellő időben, biztonsággal ki is tudjuk szolgálni.A kulcs a hat modulos gyártó szerszámban van , amely mintegy háromszoros sebességgel tud gyártani (36m/óra).Ennek az egységnek a teljesítményére van fölemelve az alap gépegységek képessége:

  • megerősített hajtómű

  • növelt hatásfokú vákuumasztal

  • 6 modulos lehúzó

A robusztusabb kialakítás biztonságos termelést eredményez , ezzel a gyártásközi selejt mennyisége is csökken a váratlan meghibásodások megszűnésével.

A vezérlés korszerű PLC -s rendszer érintő képernyős, felhasználó barát környezetével. A távoli elérés lehetőségével a munkaidőn túl ill. más földrajzi helyről a szakértők ellenőrizni, korrigálni illetve javítani is tudják.

bottom of page